25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Filters

 
 
 
 
 
  • Fabrikanten
    • Kwaliteitparket
  • Hoogte
    • 12 mm
    • 16 mm
    • 20 mm

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Parketveren

 

artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen) Resultaat:  1 

 

Parketveren (Spanveren Parket)

Parketveren zijn speciale veren die worden gebruikt bij een zwevende houten vloer. Ze worden in de lengte tussen de vloer en de muren geplaatst en zorgen dat uw zwevende vloer de juiste vloerspanning behoudt. Hiermee wordt de kans op kiervorming tijdens het krimpen en uitzetten van het hout tot een minimum beperkt. 
 

Soorten parketveren

Onze parketveren zijn er in verschillende uitvoeringen. De X en de W parketveren zijn verkrijgbaar met een hoogte van 14, 16 of 20mm. Deze parketveren dienen elke 30 tot 50 cm geplaatst te worden tussen de wand en de vloer aan de langzijde van de plank. Let op dat bij het zwevend plaatsen van vloerdelen, de vloerdelen ook puntsgewijs verlijmd dienen te worden met houtlijm in de mes en groef verbinding. Onze parketveren worden ook per stuk verkocht, dus u hoeft niet meteen een hele doos te bestellen als u er niet veel nodig heeft. 
 

Import en prijzen parketveren

Kwaliteitparket.nl is één van de grootste importeurs van parketveren in de Benelux. Wij leveren gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alle prijzen zijn inclusief BTW. 
 

Levertijd

Wij leveren vanaf 1 parketveer. Al onze parketveren zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u vandaag voor 18.00 uur, dan heeft u uw bestelling al de volgende dag in huis.