25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

 

RoyalplintRoyalplint, Royal plinten leverancier Nederland en België

Kwaliteitparket.nl en Royalplint werken al een aantal jaren nauw samen om voor uw een voordelig en up-to-date productassortiment aan te bieden. Royalplint is een jong en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in MDF-plinten, architraven, plintneuten en sierlijsten en decorlijsten. Royalplint werkt samen met architecten, bouwbedrijven, interieur- en klusbedrijven, parketvakhandel, vloerspeciaalzaken en timmerbedrijven en levert dus niet rechtstreeks aan consumenten, maar uitsluitend aan de vakhandel.
 
Royalplint levert vanuit haar magazijn in Eindhoven vrijwel alle producten binnen 48 uur aan Kwaliteitparket.nl waardoor er garantie kan worden gegeven op een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Door nauwe samenwerkingsverbanden kunnen wij razendsnel ingespringen op de laatste ontwikkelingen en trends uit de brance.  
 
Esthetisch gezien vindt Royalplint dat plinten niet bij een vloer horen (kuipeffect), maar bij wanden, deuren en kozijnen. Passende plinten, plintneuten en architraven geschilderd in kleuren die passen in een interieur, geven een extra accent aan elke ruimte en vergroten het ruimtelijk gevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar overschilderbare MDF plinten snel stijgt. Royalplint geeft hiervoor een perfecte oplossing die zorgt voor harmonie en schoonheid in elke woon- en werkruimte.
 

Waarom Royalplint:

• hoge kwaliteitsproducten
• unieke vormgeving
• tweemaal wit gegrond
• uitgebreide keuzemogelijkheden
• snelle levering
• concurrerende prijzen
 

 

artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen) Resultaat:  1