25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Plinten en randafwerking

 

 

Diverse soorten plinten

Een mooie randafwerking is de kroon op uw houten vloer. Toch komt het regelmatig voor dat men besluit "de plinten later wel eens uit te zoeken.” Zonde, want uw vloer is dan niet af. Plinten maken het geheel compleet en kunnen een ruimte groter of kleiner doen lijken. Bovendien kunt u snoeren en kabels prima achter een mooie plint wegwerken. 
 

Plinten en randafwerkingen in alle soorten en maten

Kwaliteitparket.nl heeft voor elke soort vloer een passende randafwerking. Of het nu gaat om smalle deklijsten, goedkope plinten of om bijpassende massieve of fineer randafwerking, met onze randafwerking maakt u uw vloer helemaal af. Ook voor diverse soorten profielen bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Deklijsten 

Deklijsten

Wij leveren deklijsten in vele houtsoorten en verschillende breedtematen. Het hout kan onbehandeld, geolied of gelakt zijn. Ook voor gerookte en verouderde plinten kunt u bij ons terecht. De standaard afmetingen van de deklijsten zijn 5 x 24mm, 5 x 28mm en 5 x 34mm.
 

Massieve plinten 

Voorbeeld van een Massieve plint

Wij leveren een groot assortiment massieve plinten in vele houtsoorten, afwerkingen en modellen. Daarnaast leveren wij massieve plinten in verschillende breedtematen. Het hout kan zowel onbehandeld, geolied als gelakt zijn. Ook voor gerookte en verouderde plinten kunt u bij ons terecht. De standaard afmetingen van de plinten zijn 20 x 50 mm en 20 x 80 mm.
 

MDF plinten 

Kwaliteitparket.nl heeft een uitgebreid assortiment MDF plinten. Deze zijn één keer gegrond en één keer wit voorgelakt. Het enige dat u hoeft te doen is ze afschilderen in een kleur naar keuze. Uiteraard kunnen wij deze plinten ook vakkundig voor u monteren. De nieuwste MDF plinten kunnen ook worden uitgevoerd met geluid reducerende strips. Deze strips zijn leverbaar in diverse kleuren en gemakkelijk in de sleufjes aan de onderzijde van de plinten te plaatsen.
 

Profielen 

Afwerkprofielen kunnen in veel situaties uitkomst bieden. Te denken valt aan de matrand, rond de convectorput, bij trappen of bij overgangen naar andere vloeren. De profielen zijn leverbaar in vele maten. hetzij in metaalkleur, houtfolie of echt houtfineer.
 

Wij leveren o.a. de volgende profielen:

  • Massief houten profielen
  • Buigbare profielen
  • Overgangsprofielen
  • Zelfklevende trapprofielen
  • Zelfklevende parketprofielen
  • Parketprofielen om te schroeven 
  • Naadafdekstrips (dilatatieprofiel)
  • Zelfklevende hoekstrips
  • Hoekstrips om te schroeven 
  • Afdekstrips
 

Advies

Wilt u meer informatie over ons assortiment randafwerking, of wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Plinten kopen is lastig, u kunt dan altijd langskomen in onze showroom om de plinten eerst te bezichtigen. Wij staan u graag te woord.