25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Ondervloeren

 

 

Ondervloer kopen

Welkom bij Kwaliteitparket.nl! Op deze pagina treft u een breed assortiment ondervloeren aan. Onze ondervloeren zijn geschikt voor diverse vloersystemen, ondergronden en woonsituaties, en hebben ieder hun eigen voorwaarden en voordelen. Het is daarom van belang dat u de juiste ondervloer voor uw toepassing kiest. Om u te helpen bij het maken van een keuze hebben wij voor u al onze ondervloeren op een rijtje gezet. Staat de gewenste ondervloer hier niet tussen? Neemt u dan contact met ons op!
 

De ondervloeren van Kwaliteitparket.nl

- Ondervloeren voor lamelparket
- Ondervloeren voor laminaat
- Ondervloeren voor kliklaminaat
- Ondervloeren voor PVC
- Ondervloeren voor linoleum
- Ondervloeren voor tapijt
- Ondervloeren voor zeil
- Ondervloeren voor marmoleum
- Ondervloeren voor kurk
- Laminaat ondervloeren voor vloeren met vloerverwarming
- Geluidsreducerende ondervloeren voor appartementen en verdiepingen
- Ondervloeren voor parket (6mm en 9mm tapis)
- Ondervloeren voor massief houten vloerdelen
- Ondervloeren voor tweelaags tapis 11-16mm
 

Ondervloer kiezen

Elke situatie vereist weer een ander soort ondervloer. Daarbij is niet alleen het soort vloer dat u heeft van belang. Bij de aankoop dient u namelijk ook rekening te houden met een aantal andere factoren. Heeft u een ruwe of oneven ondergrond? Dan is het egaliserend vermogen van uw ondervloer belangrijk. Heeft u een ruimte met een groot oppervlak of woont u op een verdieping? Dan is het wellicht het overwegen waard om een ondervloer te nemen die loop- en reflectiegeluid absorbeert. Woont u op een verdieping, dan is een geluidsreducerende ondervloer geen overbodige luxe. Beschikt u over vloerverwarming? Dan moet u kiezen voor een ondervloer die geschikt is voor vloerverwarming. Weet u niet zeker welke ondervloer het best geschikt is voor uw specifieke situatie? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen!
 

Goedkope ondervloeren

Voor goedkope ondervloeren bent u bij Kwaliteitparket.nl aan het juiste adres. Wij leveren gegarandeerd de goedkoopste ondervloeren van Nederland. Bij ons profiteert u altijd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Houdt u vooral onze aanbiedingen pagina goed in de gaten, want hier kunt u geregeld profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen, boven op die toch al scherpe prijzen!
 

Prijzen ondervloeren

De prijs per vierkante meter ondervloer wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het type vloer, uw situatie en de regelgevingen. De prijzen van de ondervloeren op onze website zijn inclusief 21% BTW.
 

Verzendkosten

Bij elke ondervloer worden de leveringskosten vermeld (vanaf € 5.95). Plaatst u bij ons een online bestelling van 20 euro of meer aan ondervloeren, plinten en/of parketlijmen? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht! Voor meer informatie over de verzendkosten kunt u hier terecht.
 

Ondervloer bestellen en betalen

Ondervloeren bestellen is heel eenvoudig op Kwaliteitparket.nl. U kiest simpelweg de ondervloer van uw keuze en selecteert het gewenste aantal. Vervolgens klikt u op afrekenen, waarna u de ondervloeren gemakkelijk via iDeal of bankoverschrijving kunt betalen. Na betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen.
 

Ondervloer laten bezorgen of zelf ophalen

U kunt uw ondervloeren laten thuisbezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om ze zelf bij ons op te halen. In het laatste geval kunnen wij u hiervoor een ophaalkorting geven. Wanneer u uw ondervloer wilt ophalen dient u uw bestelling wel 1 tot 2 dagen van tevoren te plaatsen, voor het geval dat we de gewenste producten niet op voorraad hebben.