25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

 

Lecol (voorheen Leha)

 
U bevindt zich nu op de merken pagina van ‘Lecol’. Bij kwaliteitparket bieden wij u graag de beste producten aan die verkrijgbaar zijn, Lecol is er daar een heel goed voorbeeld van. Lecol is al vele jaren bekend als dé totaalleverancier van de beste producten voor het installeren, afwerken en onderhouden van houten vloeren en parket. Uit de vele proefnemingen is een compleet assortiment ontstaan waarmee alle dagelijks voorkomende wensen en eisen perfect kunnen worden ingevuld. De Lecol producten scoren dan ook uitstekend op gebruiksgemak, afbindtijd, open tijd en sterkte.De producten van Lecol zorgen in alle omstandigheden voor een uitstekend eindresultaat. In het streven haar producten te verbeteren, slaagt Lecol keer op keer. Met als resultaat een snelle en betrouwbare installatie en afwerking. 
 

U kunt bij ons terecht voor de volgende Lecol producten

 

Lecol Prijs en Leveringskosten

De prijzen van de Lecol producten op onze website zijn incl. BTW. De leveringskosten van Lecol zijn 5.95 euro. Voor online bestellingen van oliën, lakken en onderhouds artikelen boven de 20 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 

Lecol Ophalen / Levertijd 

Producten uit voorraad leverbaar. Maximaal 1 tot 2 dagen voor ophalen. 2 tot 4 werkdagen voor levering. Spoedleveringen op aanvraag.
 
artikel 1 tot 77 (van de 77 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 77 (van de 77 artikelen) Resultaat:  1