25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Beautifloor Laminaat

 

 

Beautifloor Laminaat

Laminaatvloeren zijn tegenwoordig vrijwel niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Geen wonder dat ze zo populair zijn! In deze categorie vindt u al onze laminaatvloeren van het merk Beautifloor. Hiermee bent u verzekerd van een mooie, makkelijk te onderhouden laminaatvloer die ook nog eens prima te betalen is. 
 

Over Beautifloor

Beautifloor levert een breed scala aan vloeren voor elke denkbare woonstijl. Het merk heeft een ruim assortiment met klik vinyl, PVC design, en uiteraard ook laminaatvloeren. Beautifloor biedt eigentijdse, comfortabele en hygiënische laminaatvloeren die garant staan voor vele jaren woonplezier.
 

Beautifloor laminaat collecties

Het laminaat assortiment van Beautifloor is onderverdeeld in drie verschillende collecties: Beautifloor Ardennen (7mm), Beautifloor Kempen V4 (8mm) en Beautifloor Duinen V4 (8mm). In totaal heeft u de keuze uit maar liefst 32 verschillende decors. Daardoor is er altijd wel een laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke smaak en leefstijl. 
 

Plaatsing

Alle Beautifloor laminaatvloeren zijn dankzij de clickverbinding heel makkelijk zelf te leggen. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat uw vloer op de juiste manier wordt gelegd. Volg daarom altijd de instructies op de verpakking. Zo verlengd u tevens de levensduur van uw Beautifloor laminaatvloer. 
 

Garantie

De laminaatvloeren van Beautifloor zijn geschikt voor toepassingen in woonkamers, slaapkamers en keukens. Afhankelijk van welke collectie u kiest en waar het laminaat voor gebruikt wordt, krijgt u vijftien tot twintig jaar garantie op uw vloer. Voor zakelijk en commercieel gebruik van Beautifloor laminaatvloeren ontvangt u een apart garantiecertificaat. Tevens hebben wij standaard CBW garantie.
 

Beautifloor laminaat bestellen & Showroom

Kwaliteitparket.nl is hét adres voor al uw Beautifloor laminaat. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en laat u overtuigen door onze verrassend aantrekkelijke prijzen! U kunt de Beautifloor laminaatproducten zien in onze showroom. Als er vragen zijn kunnen wij u altijd voorzien van een offerte.