25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

Laminaat

U bent op zoek naar een adres waar u terecht kunt voor top kwaliteit laminaat? Kom dan zeker eens langs bij Kwaliteitparket.nl. Ook vindt u diverse mogelijkheden in laminaat in onze webshop. Kwaliteitparket.nl is een betrouwbare leverancier in onder andere laminaat. Wij zijn dan ook de grootste aanbieder van verschillende vloeren, waaronder parketvloeren, laminaat, ondervloeren, plinten, houten vloeren en onderhoudsproducten. Kwaliteitparket.nl staat garant voor de beste kwaliteiten, de scherpste tarieven en een zeer snelle en correcte afhandeling van uw order!

Waarom Kwaliteitparket.nl voor uw laminaat? Bij ons bent u verzekerd van:

  • Ruim 35+ jaar ervaring in de houten vloeren branche;
  • Vooruitstrevende service;
  • Hoogste kwaliteiten tegen de scherpste prijzen;
  • Standaard 5 / 10 jaar garantie op uw laminaat en andere vloeren.
  • CBW Erkend, Uitstekende thuiswinkel garantie en waarborg;
  • Niet goed? 30 dagen retourrecht!

Direct laminaat bij ons bestellen? Bekijk dan direct onze mogelijkheden in de webshop! Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 0320-280665 of stuur een e-mail naar info@kwaliteitparket.nl.

U vindt onze showroom aan de Bolderweg 72A en 72E in Lelystad. Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10.00-17:00 uur.

Ons assortiment laminaat vloeren

Kwaliteitparket.nl levert verschillende laminaat vloeren van 6 mm tot meer dan 12 mm dikte, en van 6 cm tot wel ruim 50 cm in breedte. Laminaat is ideaal toepasbaar voor allerlei verschillende woningen en projecten. Dit is dan ook de reden dat wij u een ruim assortiment aan laminaat vloeren bieden. Zo hebben wij laminaat vloeren van de bekende merken als Balterio, Berry Floor, Quick Step, Elite collection. Bekijk onze ruime collectie laminaat merken direct in de webshop!

Laminaat en het milieu

Laminaat word gemaakt in fabrieken, die aan de strenge normen voldoen van milieu, veiligheid en gezondheid. Laminaat bestaat voor 90 procent uit hout en houtvezels. Dat geeft de laminaatvloer een warme en een natuurlijke uitstraling. Naast het hout dat wordt gewonnen uit bomen worden ook houtresten uit de zaagindustrie gebruikt zoals spaanders, haksel en zaagsel. Zo worden houtmaterialen op een milieu vriendelijke manier opnieuw gebruikt. Meer weten? Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag uw vragen over laminaat. Bel naar 0320-280665