8.7
Wij scoren een:
Contact
 
0320 - 280 665
 
 
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Alle Categorieen

 
Toegevoegd aan uw winkelwagentje
Toegevoegd aan uw winkelwagentje
Inhoud winkelwagentje
Afrekenen
naar overzicht winkelwagentje

Top 10 ondervloeren

De functie van een ondervloer wordt vaak onderschat want de ondervloer is niet zichtbaar. Een ondervloer is een laag tussen uw ondergrond en de vloer die u wilt plaatsen. Het soort ondervloer dat u nodig heeft hangt onder andere af van het soort vloer dat u wilt gaan plaatsen. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld voor de meest verkochte ondervloeren.


Meest verkochte ondervloeren:

Alufoam/Aluplus/Alupete/IsofoamAlufoam ondervloer

Een Alufoam ondervloer is een isolerende, egaliserende ondervloer voor laminaat vloeren en parket vloeren. Onze Alufoam ondervloeren zijn dampdicht en het isoleert zowel thermisch als akoestisch, vanwege de 3mm dikte werkt de ondervloer ook egaliserend. Alufoam bestaat uit polyethyleen foam voorzien van een aluminium film laag.

Onze Alufoam ondervloer is een perfecte ondervloer voor:

Alle soorten laminaat Massieve planken 20mm Lamelparket 19/20mm Kliklamelparket Verlijmd laminaat Kliklaminaat


Groene ondervloer platenGroene ondervloer platen

Onze groene ondervloer platen (softboard) zijn geschikt voor o.a. laminaat, lamelparket en massieve planken. De groene ondervloer platen zorgen voor de juiste tussenlaag tussen vloerdelen en ondergrond. Dit veerkrachtige natuurproduct is spanningsvrij, geluiddempend, egaliserend en isolerend.

 

 

 


XPS ondervloerXPS Ondervloerplaten

Onze XPS ondervloer platen zijn geschikt als ondervloer voor laminaat en parket. De Parketman XPS ondervloerplaten zorgen voor de juiste tussenlaag tussen vloerdelen en houten of betonnen ondergrond van uw kamer. Dit veerkrachtige natuurproduct is milieuvriendelijk, geluiddempend, egaliserend, spanningsvrij en isolerend.

 

 

 


Thermosound ondervloer 10dBThermosound_ondervloer_12db_400x400

De Thermosound ondervloer 10dB is een PE-foam ondervloer voor vloerverwarming en koeling. U kunt Thermosound toepassen op laminaat, verlijmd laminaat, lamelparket en kliklaminaat. De Thermosound 10 dB ondervloer is ideaal bij vloerverwarming i.c.m. laminaatvloeren in appartementen en bovenwoningen. Thermosound is TUV getest. De testresultaten zijn op aanvraag aantoonbaar. De Thermosound 10 dB is sterk egaliserend tot ruim 2 mm en hoogte besparend door de geringe dikte. De Heatsound is makkelijk af te rollen en te snijden. Het heeft en geeft een hoge warmtegeleiding, temperatuurbestendigheid tot ca. 80 graden Celsius. De perfecte ondervloer voor laminaat of lamelparket op vloerverwarming en/of koeling!

Warmtegeleidingscoëfficiënt 0,067 m2K/W.


Spemi HDSpemi HD 10db ondervloer laminaat1

Spemi HD is een geluiddempende ondervloer geschikt voor kliklaminaat. Spemi HD ondervloer bestaat uit polyethyleen foam met een alufoam folie film laag en heeft een dikte van 4mm. De Spemi HD wordt verkocht onder verschillende namen: Spea Gold, Thermobase, Decosound, High Comfort Gold, Goldline ondervloer, Thermopete Gold.

 

 

 


Redupaxredupax+

Onze Redupax Plus ondervloer platen zijn geschikt als 10dB ondervloer voor laminaat. Dit veerkrachtige FSC natuurproduct is milieuvriendelijk, geluiddempend, egaliserend, spanningsvrij en isolerend. De Redupax Plus ondervloer platen zorgen voor de juiste tussenlaag tussen vloerdelen en houten of betonnen ondergrond van uw appartement of verdieping. Onze Redupax ondervloer platen hebben een totale dikte van 8mm. Deze isolerende ondervloer zorgt voor 10dB contactgeluidwering bij laminaat vloeren.

 

 


SilencioSilencio

De PU-rubberen Silencio ondervloer (zilver) is een scherp geprijsde en unieke rubberen ondervloer geschikt voor o.a. laminaat, lamelparket en massieve planken op vloerverwarming en vloerkoeling. Deze rubberen ondervloer zorgt voor geluidsreductie bij lamelparket, massief en laminaat vloeren. Dit is een ideale ondervloer voor uw verdieping en appartementen.

Onze rubberen Silencio ondervloer is een perfecte ondervloer voor:

Vloerverwarming en vloerkoeling Verlijmd laminaat Kliklaminaat Appartementen en verdiepingen Kliklamelparket Lamelparket (verlijmd) Massieve planken


Heatsoundheatsound ondervloer

Onze Heatsound PU-ondervloer is een PU-rubber ondervloer voor vloerverwarming en koeling geschikt voor o.a. laminaat, verlijmd laminaat, lamelparket en kliklaminaat.

Onze Heatsound ondervloer is opgebouwd uit een PU-rubber met daarop een HDPE-folie en vlies zonder overlap en heeft een totale dikte van 2.0 mm. De Heatsound egaliseert tot circa 1 mm en is hoogte besparend door de geringe dikte. De Heatsound is makkelijk af te rollen en te snijden. Het heeft en geeft een hoge warmtegeleiding, temperatuurbestendigheid tot ca. 80 graden Celsius.

Warmtegeleidingscoëfficiënt 0,011 m2K/W.


Soundlayersoundlayer ondervloer

Onze originele Soundlayer 10dB geluiddempende ondervloer is een voordelige geluiddempende ondervloer geschikt voor lamelparket en laminaat. Onze blauwe Soundlayer ondervloerrollen bestaan uit polyethyleen foam met een alufoam folie film laag en heeft een totale dikte van 4mm. De Soundlayer ondervloer zorgt voor 10dB geluiddemping bij kliklaminaat vloeren.

Geluiddempende ondervloeren zijn de perfecte ondervloer voor:

Kliklamelparket, lamelparket (verlijmd) en voor appartementen en verdiepingen.

Wij adviseren u bij een nieuwbouwwoning een vochtscherm aan te schaffen. Ook hebben wij nog veel meer verschillende ondervloeren die top van kwaliteit zijn en een scherpe prijs hebben.

Deel deze pagina: