25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Voorbehandeling

 

Voorbehandeling voor houten vloeren

Het aanbrengen van een voorbehandelingsproduct is van essentieel belang voor de levensduur van uw vloer. Met een voorbehandeling kunt u de natuurlijke vergeling of vergrijzing van het hout voorkomen, of het hout voor de basisbehandeling van de gewenste kleur voorzien. 
 

Assortiment

Wanneer u op zoek bent naar geschikte producten voor het voorbehandelen van uw vloer, dan heeft u bij Kwaliteitparket.nl de keuze uit diverse primers en vochtschermen, Woca Active Stain, loog en houtloog en vergrijzingsproducten. 
 

Advies

Welke voorbehandeling uw vloer nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren. Wellicht zijn uw vloerdelen reeds in de fabriek van een voorbehandeling voorzien en is het niet eens nodig. Misschien bent u toch niet helemaal tevreden met de huidige kleur van uw vloer, of u bent bang dat uw vloer in de loop der jaren zal verkleuren. Ongeacht de voorbehandeling die u kiest, het is altijd van belang om voor de voorbehandeling uw vloer grondig te reinigen zodat deze vrij is van stof en vuil. Op die manier zullen de voorbehandelingsmiddelen beter hechten en u krijgt dus een beter resultaat. Kwaliteitparket.nl heeft diverse reinigingsproducten in het assortiment.
 
Weet u niet welke voorbehandeling het meest geschikt is voor uw vloer? Neemt u dan contact met ons op en laat Kwaliteitparket.nl u van een goed advies voorzien!