25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Lak voor parket

 

Lak voor parket

In deze categorie vindt u een compleet overzicht van alle merken parketlak die wij leveren, waaronder Bona, Lecol, Kerakoll SLC, Rigostep,Floorservice en Blue Dolphin. Ook hebben we een ruim aanbod aan diverse gereedschappen en hulpmaterialen voor het aanbrengen en verwerken van lak. Daarnaast hebben wij producten voor het onderhouden en reinigen van gelakte houten vloeren. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment! 
 

De voordelen van lak

Lak is de sterkste afwerking voor een houten vloer. De lak zorgt voor een afsluitende laag waardoor vloeistoffen niet geabsorbeerd kunnen worden, terwijl de originele kleur van het hout behouden blijft. Een gelakte vloer vraagt dan ook veel minder onderhoud dan een wasvloer of een geoliede vloer. Tegenwoordig zijn er vele soorten lak verkrijgbaar, van ultra mat tot super glanzend. U heeft dus alle keuze! 
 

Aandachtspunten voor het behandelen van uw vloer met lak

Lak is het meest slijtvast van alle soorten afwerkingen. Wanneer er echter wel een kras ontstaat, kan deze niet plaatselijk worden bijgewerkt. De vloer zal dan in zijn geheel geschuurd en opnieuw gelakt moeten worden. Lakken is ook geen klus voor een beginnende doe-het-zelver, maar kan beter door een specialist worden gedaan. 
 

Goedkope lak

Lak is de meest duurzame en sterkste afwerking voor uw houten vloer, maar het is ook de meest prijzige. Gelukkig kunt u bij Kwaliteitparket.nl al flink besparen op de aanschaf van uw lak! Wij leveren namelijk topkwaliteit tegen de laagste prijzen. Om nog maar niet te spreken over alle mooie aanbiedingen waar u van kunt profiteren! Die kortingsacties moet u dus goed in de gaten houden, want hiermee kunt u tientallen euro’s besparen!