25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

 

Woca (Trip Trap)Woca (trip-trap)

 
U bevindt zich nu op de merken pagina van ‘Woca’. Kwaliteitparket heeft voor zowel professionals als particulieren een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten waaronder Woca. De Woca producten versterken en benadrukken de natuurlijke eigenschappen van hout en onderscheiden zich door hun eenvoudige verwerking, prachtige uitstraling en zeer gemakkelijk onderhoud. Hout is een natuurproduct. Met een Woca behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk. Woca werkt al ruim 30 jaar heel bewust aan de ontwikkeling en verbetering van effectieve producten voor houtverzorging. Met hart voor mens en milieu werd uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment vervaardigd. De op elkaar afgestemde Woca producten voor de bescherming van hout, binnen en buiten, zijn hiervan het resultaat.
 
Voor kleur en inrichtingsideeën kunt u ook een kijkje nemen in de Kwaliteitparket showroom gevestigt te Lelystad.
 

U kunt bij ons terecht voor de volgende Woca producten

 

Meer informatie over de Wocazeep Naturel

 

Woca prijs en leveringskosten

De prijzen van de Woca producten op onze website zijn incl. BTW. De leveringskosten van de Woca producten zijn 5.95 euro. Voor online bestellingen van oliën, lakken en onderhouds artikelen boven de 20 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 

Woca Ophalen / Levertijd 

Producten veelal uit voorraad leverbaar. Maximaal 1 tot 2 dagen voor ophalen. Maximaal 1 tot 3 werkdagen voor levering. Spoedleveringen op aanvraag.
artikel 1 tot 100 (van de 157 artikelen) Resultaat:  1  2  Volgende  - Toon alles
artikel 1 tot 100 (van de 157 artikelen) Resultaat:  1  2  Volgende  - Toon alles