25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Vloerbescherming

 

 

Vloerbescherming

Een goede afwerking van uw vloer kan beschadigingen voorkomen en het kan u een hoop frustratie en extra werk besparen. Echter is een goede vloerbescherming onmisbaar. De meeste beschadigingen ontstaan namelijk door het verschuiven van zwaar meubilair en door het gebruiken van wieltjes die eigenlijk helemaal niet geschikt zijn voor uw vloertype.
Gelukkig bent u ook voor vloerbescherming bij Kwaliteitparket.nl aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment met diverse soorten vloerbescherming, waaronder parketveren, deurmatten, vloermatten, stuclopers, viltjes en viltglijders, hygrometers, wielschaaltjes en vele diverse hulpmaterialen. 
 

Advies over vloerbescherming

Zelfs meubilair dat nooit verplaatst wordt, moet worden voorzien van viltjes. Door de druk die er op bijvoorbeeld een bankstel komt te staan, zal de beschermende toplaag van uw vloer in de loop der tijd worden aangetast. Heeft u bijvoorbeeld een hardhouten vloer, dan moet u ook zachte rubberen wieltjes onder uw bureaustoelen zetten of een speciale mat onder uw bureaustoel plaatsen. Metalen en hard rubberen wieltjes kunnen uw vloer namelijk behoorlijk beschadigen. Ook schoenen met hakken (met name naaldhakken!) kunnen uw mooie vloer beschadigen. Voorkomen is beter (en goedkoper!) dan genezen, dus zorg altijd voor de juiste vloerbescherming.