25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

 Kwaliteitparket.nl | Vacatures


 • Werken bij Kwaliteitparket.nl
  Kwaliteitparket.nl is het online warenhuis voor parket en toebehoren, met een parketshowroom voor verdere begeleiding. Naast het online warenhuis voor particulieren zijn er vele doelgroepen waar wij onze producten aan leveren. Kwaliteitparket.nl levert aan parketteurs, parketzaken, architecten, project ontwikkelaars, makelaars, woningmaatschappijen, bouwbedrijven en groothandels in de Benelux. 

  Kwaliteitparket.nl is een van de snelgroeiende parketzaken in Nederland en is gevestigd in Lelystad. Vader Ed, zoon Rick en ons enthousiaste team werken hard om alle doelgroepen te begeleiden in haar aankopen, plaatsing en onderhoud van houten vloeren. Het assortiment bestaat uit een gamma aan traditioneel parket, houten vloerdelen, bewerkingen, afwerkingen, gereedschappen en onderhoudsproducten. 

  Door middel van diverse vormen van (online) marketing zorgt Kwaliteitparket.nl voor zowel het succes van eigen webwinkel alsook voor enkele externe partijen. Het gehele ordertraject wordt in-house gedaan: marketing, logistiek, voorraad, inkoop, klantenservice en fulfilment. Op de werkvloer heerst een informele no-nonsense sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

  Bij Kwaliteitparket.nl willen we energiek, efficiënt en met plezier met elkaar samenwerken. Om dit te realiseren hebben we met elkaar een aantal kernwaarden geformuleerd. Deze waarden geven een direct beeld van onze organisatie; hoe we omgaan met elkaar, onze klanten en onze partners: 

  Wij hebben passie voor hout.
  Wij maken de verwachtingen van de klant waar.
  Wij zijn er voor de klanten.
  Wij zijn altijd open.
  Wij zijn vooruitstrevend en ambitieus.

  Spreekt dit je aan, wil je een bijdrage leveren aan ons bedrijf en je verder ontwikkelen? Neem dan contact op met Ed van Rath (Directeur/Manager) via info@kwaliteitparket.nl.

Terug naar Over kwaliteitparket.nl