25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Onderhoud

 

Middelen voor onderhoud vloer

Kwaliteitparket.nl biedt een ruim assortiment aan producten voor het onderhouden van uw parket, laminaat, PVC vloeren, vinyl vloeren, kurkvloeren en houten buitenvloeren. Daarnaast bieden wij diverse hulpmiddelen voor het onderhouden van uw vloer, zoals floorboy boenmachine, dweilen, doeken en sproeiflessen. 
 

Aandachtspunten voor het aanschaffen van onderhoudsproducten

Wanneer u onderhoudsproducten voor uw vloer gaat aanschaffen, is het belangrijk dat u kiest voor producten die speciaal ontwikkeld zijn voor uw type vloer. Het gebruiken van de verkeerde onderhoudsmiddelen kan uw vloer namelijk permanent beschadigen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om u te helpen bij het vinden van de juiste onderhoudsproducten hebben wij deze onderverdeeld per vloersoort. Daarbij zijn al onze onderhoudsproducten voorzien van een uitgebreide omschrijving, inclusief specificaties en toepassingen. Mocht u desondanks toch nog twijfelen over welk onderhoudsproduct het best geschikt is voor uw vloer, of kunt u het gewenste product niet vinden, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! 
 

Advies over het onderhoud van uw vloer

Kwaliteitparket.nl levert u graag een complete service. Wij kunnen u niet alleen adviseren over het aanschaffen en plaatsen van ondervloeren, vloeren en plinten, maar ook over hoe u deze het beste kunt onderhouden. Een goed onderhouden vloer gaat tenslotte aanzienlijk langer mee! Schroomt u dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze onderhoudsproducten, de beste onderhoudsmethode voor een optimaal resultaat of de frequentie van het onderhoud. 
 

Goedkope onderhoudsproducten voor uw vloer

Kwaliteitparket.nl streeft ernaar altijd de laagste prijzen te hanteren. Daarnaast kunt u bij ons geregeld profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen, waarmee u nog meer kunt besparen. Houdt u onze aanbiedingen dus goed in de gaten! U wilt toch zeker niet meer betalen als het ook voor minder kan?
 

Levertijd onderhoudsproducten 

Het grootste deel van onze onderhoudsproducten voor de vloer is direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wanneer u vandaag voor 18:00 bestelt, u uw bestelling al de volgende dag in huis kunt verwachten. Voor niet-voorradige producten dient u rekening te houden met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met uw track & trace gegevens. Hiermee kunt u in de gaten houden op welk tijdstip uw bestelling wordt afgeleverd. In Nederland en België leveren wij van maandag tot en met zaterdag en in Luxemburg van maandag tot en met vrijdag.