25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Filters

 
 
 
 
 
  • Fabrikanten
    • Kwaliteitparket
    • Küberit

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

RVS plinten

 

artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen) Resultaat:  1 

 

RVS plinten

Een modern interieur vraagt om een moderne vloer en dus ook om een mooie moderne (RVS) plint. RVS plinten passen prachtig in een modern of minimalistisch interieur. Kwaliteitparket.nl biedt een ruim assortiment verschillende RVS plinten aan. Naast RVS Plinten kunt u bij Kwaliteitparket terecht voor alle soorten plinten.
 

Voordelen RVS plinten

Sommige woningen, met name nieuwbouwwoningen en woningen die boven een kelder liggen, hebben meer last van optrekkend vocht dan andere woningen. In dergelijke situaties is het dan ook aan te raden om te kiezen voor een plintmateriaal dat geen vocht opneemt. RVS is daar uitstekend geschikt voor. RVS plinten zorgen voor een strakke uitstraling en zijn met vrijwel alle soorten vloeren te combineren. Daarbij zijn RVS plinten zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. Heeft u een keuken met mooie handgrepen en details van RVS, dan staat een RVS plint hier natuurlijk ook heel mooi bij. Het zit hem tenslotte in de details! Veel van onze RVS plinten bieden tevens de mogelijkheid om uw electra kabels op een mooie manier weg te werken.
 

Aandachtspunten RVS plinten

RVS staat voor roestvast staal. Het is een legering van o.a. ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Het is belangrijk dat u bij het plaatsen van uw RVS plint oplet dat u de buitenste laag van de plint niet beschadigd. Die buitenste laag vormt namelijk het beschermlaagje voor het onderliggende metaal en zorgt ervoor dat de plint niet gaat roesten. Dus als deze beschadigd raakt, kan er alsnog roestvorming optreden. Plaats uw RVS plinten met zorg en u zult geen enkel probleem ervaren. 
 

Bevestiging RVS plinten

Er zijn verschillende manieren om uw RVS plinten te plaatsen. RVS plinten worden doorgaans tegen de muur geplakt met een dubbelzijdige tape. Het is ook mogelijk om ze vast te kitten, al moet u er dan wel rekening mee houden dat het lastiger is om ze zonder beschadigingen weer te verwijderen. Een andere optie is om uw RVS plinten te bevestigen met behulp van ons speciale clipsysteem. De metalen clips worden elke 20 tot 50 centimeter op de muur geschroefd, waarna de plinten eenvoudig aan de muur bevestigd kunnen worden. Dit systeem verdient de voorkeur wanneer u voldoende ruimte over wilt houden om bekabeling weg te werken.