25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Filters

 
 
 
 
 
  • Fabrikanten
    • Kwaliteitparket
    • Küberit

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Aluminium plinten

 

artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen) Resultaat:  1 

 

Aluminium plinten

Wilt u uw plint echt laten opvallen? Of wilt u een mooie, moderne afwerking creëren? Dan zijn onze aluminium plinten wellicht iets voor u! Onze aluminium plinten zijn verkrijgbaar in o.a. zilver, RVS en geborsteld aluminium.
 

Voordelen aluminium plinten

Plinten vormen een beschermde overgang tussen uw muren en uw vloer. Ze zorgen ervoor dat uw muur niet beschadigd raakt wanneer er (bij het stofzuigen bijvoorbeeld) tegenaan wordt gestoten. Daarbij zorgen ze ook dat opstijgend vocht niet in het pleisterwerk van uw muren trekt. Zeker bij nieuwbouwwoningen, waar men doorgaans last heeft van opstijgend restbouwvocht, is het raadzaam om plinten te plaatsen die gemaakt zijn van een materiaal dat geen vocht opneemt.
Aluminium plinten geven uw woning een moderne, strakke uitstraling en zijn te combineren met alle soorten vloeren en muren. Aluminium is zeer duurzaam materiaal en in tegenstelling tot veel houten plinten ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Aluminium plinten staan erg mooi in de keuken, zeker wanneer u ze combineert met aluminium handgrepen. Aluminium plinten zijn ook zeer geschikt om uw bekabeling op een nette manier weg te werken.
 

Bevestiging aluminium plinten

Er zijn verschillende manieren om uw aluminium plinten te plaatsen. Sommige plinten zijn te bevestigen met behulp van plakstrips. Voor onze luxe aluminium plinten bieden wij een onzichtbaar clipsysteem: de metalen clips worden elke 20 tot 50 centimeter op de muur geschroefd, waarna de plinten gemakkelijk aan de muur bevestigd kunnen worden. 
 

Voordelige aluminium plinten

Voor voordelige aluminium plinten bent u bij Kwaliteitparket.nl aan het juiste adres. Kwaliteitparket.nl levert gegarandeerd de voordeligste aluminium plinten van Nederland. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.