25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Hieronder vindt u onze lamelparket vloerdelen.

 Lamelparket Vloerdelen


Ons assortiment Lamelparket

In ons assortiment hebben wij diverse lamelplanken, variërend in sortering, afwerking, breedte en lengte. Door ons geleverd lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen met een totale hoogte tussen de 16 of 21mm dik. De massief houten toplaag van de diverse lamelparket vloerdelen variëren van 4 tot maximaal 6 mm massief hout en een onderlaag bestaat uit 100% berken multiplex. De bovenlaag kan uit verschillende soorten hout bestaan, oa. Eiken, Jatoba en Afzelia zijn in ons assortiment opgenomen, hieronder vint u een opsomming van de verschillende soorten houten die wij kunnen leveren. Tevens kunnen wij deze producten probleemloos afgewerkt leveren met olie of lak.
 

Lamelparket in diverse Houtsoorten

Wij kunnen u lamelparket vloerdelen leveren in vrijwel elke gewenste houtsoort. oa. Afrormosia lamel parket, Afzelia, Amerikaans walnoten, Amerikaans wit en rood eiken, Europees eiken lamel parket, Cumaru, Canadees bruin maple - Maple Brown, Canadees hard/wit maple - Maple White, Essen, Ipe lamelparket, Jatoba, Kambala - iroko, Kempas, Merbau, Robijn, Curupixa, Sucupira - Zwarte Kabbes en Wenge lamelparket. De lamel- en multiplanken kunnen goed toegepast worden voor vloeren met vloerverwarming. Belangrijk detail is de conditie van de ondergrond. Wanneer deze mooi egaal is kan er rechtstreeks op de vloer gewerkt worden. Is deze niet egaal dan moet de vloer worden uitgevlakt met een egaliseermiddel. Hierdoor wordt het rendement van de vloerverwarming goed mogelijk. Op vloerverwarming kan enkel gewerkt worden met stabiele houtsoorten zoals Eiken, Afzelia en Merbau. 
 

Lamelplanken

Een lamelplank is een uitermate stabiel product dat nauwelijks krimpt of zwelt. Deze stabiliteit is te danken aan de 4 tot 6 mm massief houten toplaag op een aantal lagen van de beste kwaliteit berken multiplex. Doordat de lamelplank is opgebouwd uit meerdere lagen die contra verlijmd zijn, werkt de lamelplank nagenoeg niet meer en kan deze verlijmd worden op vloerverwarming. Lamelparket kan ook op plaatselijke vloerverwarming uitkomst bieden. Let hierbij wel op dat niet alle houtsoorten geschikt zijn voor vloerverwarrming.
De lamelplank wordt ook wel multiplank of duoplank genoemd. Lamelplanken worden gestopt, geschuurd en op aanvraag behandeld aangeleverd. Lamelplanken kunnen gerookt of getrommeld worden. Dit zijn bewerkingen die veelal gebruikt worden om het hout een ouder aanzien te geven. Vanzelfsprekend hebben alle lamelplanken de uitstraling van een massieve houten planken vloer.

 

 

Lamelparket aanbiedingen / Leggen / Prijs / Prijzen / Offerte op maat

Heeft u een mooie aanbieding gezienen? Bent u op zoek naar mooie lamelparket houten vloer? Dan bent u bij Kwaliteitparket.nl aan het juiste adres. Kwaliteitparket Nederland heeft voor u de beste kwaliteit lamelparket vloerdelen geselecteerd en zijn trots dat wij deze producten het voordeligste van Nederland en België kunnen leveren.

Bij Kwaliteitparket kunt u houten vloeren en parketvloeren zien, horen en voelen in onze Showroom. Onze lamelparket prijzen zijn afkomstig uit onze internetverkoop prijslijst voor particulieren, deze prijzen zijn allen inclusief 21% BTW. Wij zijn altijd bereid om u geheel vrijblijvend te voorzien van een op maat gemaakte offerte. Als u wenst een offerte te ontvangen kunt u hiervoor een e-mail sturen naar info@kwaliteitparket.nl of bel 0320-280665.
 

Trefwoorden lamelparket

lamelparket Amsterdam
lamelparket Rotterdam
lamelparket Den Haag 
lamelparket Utrecht
lamelparket Eindhoven
lamelparket Tilburg
lamelparket Almere
lamelparket Groningen
lamelparket Breda
lamelparket Nijmegen
lamelparket Enschede
lamelparket Apeldoorn

Kwaliteitparket Nederland leverd alle soorten lamelparket in geheel Nederland en België.