25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

Ondervloer kiezen

Iedere situatie heeft een andere soort ondervloer nodig. Het is daarbij niet alleen van belang welk type vloer u heeft, ook zijn er een aantal andere factoren, waar u rekening mee dient te houden. Gaat het bijvoorbeeld om een ruwe of ongelijke ondergrond? Of gaat het om een ruimte met een groot oppervlak? Kwaliteitparket heeft een ruim assortiment ondervloeren. Onze ondervloeren zijn geschikt voor diverse vloersystemen, ondergronden en woonsituaties, en hebben ieder hun eigen voorwaarden en voordelen.

Waarom Kwaliteitparket.nl voor de ondervloer van uw woning? Bij ons bent u verzekerd van:

  • Ruim 35+ jaar ervaring in de houten vloeren branche;
  • Vooruitstrevende service;
  • Hoogste kwaliteiten tegen de scherpste prijzen;
  • Standaard 5 / 10 jaar garantie op uw houten vloeren.
  • CBW Erkend, Uitstekende thuiswinkel garantie en waarborg;
  • Niet goed? 30 dagen retourrecht!

Direct de ondervloer  bij ons bestellen? Bekijk dan direct onze mogelijkheden in de webshop! Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 0320-280665of stuur een e-mail naar info@kwaliteitparket.nl.

U vindt onze showroom aan de Bolderweg 72A en 72E in Lelystad. Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10.00-17:00 uur.

Type ondervloer

Heeft u ondervloer nodig voor een grotere oppervlakte? Of woont u op een verdieping? Een ondervloer, die loop- en reflectiegeluid absorbeert, is dan zeker het overwegen waard. Een geluidsreducerende ondervloer is geen overbodige luxe als u op een verdieping woont en sterk aan te bevelen. Ook voor vloerverwarming hebben wij een ondervloer, die daarvoor geschikt is. Weet u niet welke ondervloer u nodig heeft? De enthousiaste medewerkers van Kwaliteitparket kunnen u daar uitstekend over adviseren en u deskundig informeren

Goedkope ondervloer voor uw woning

Voor een goedkope ondervloer bent u bij Kwaliteitparket.nl aan het enig juiste adres. Wij leveren gegarandeerd de goedkoopste ondervloeren van Nederland. Bij ons profiteert u altijd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Houdt u vooral onze aanbiedingen pagina goed in de gaten, want hier kunt u geregeld profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen, boven op die toch al uiterst scherpe prijzen!