25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Onderhoud parket

 

 

Onderhoud parket

Bent u op zoek naar onderhoudsmiddelen voor uw parketvloer? Dan bent u bij Kwaliteitparket.nl aan het juiste adres!
 

Onderhoud voor diverse soorten parketvloeren

In onze online shop treft u een uitgebreid assortiment aan met parket onderhoud voor vloeren met verschillende soorten afwerkingen.
 

Kwaliteitparket.nl biedt:

  • Onderhoud voor gelakte parketvloeren
  • Onderhoud voor hardwax parketvloeren
  • Onderhoud voor natuurolie vloeren
  • Onderhoud voor UV-olie parket
  • Onderhoud voor parket wasvloeren
  • Onderhoud voor Kurk parket
 

Advies voor onderhoud parket

Wanneer u onderhoudsproducten voor uw parketvloer gaat aanschaffen, is het van essentieel belang dat u weet hoe uw vloer is afgewerkt. De afwerking van uw vloer bepaalt namelijk hoe deze onderhouden moet worden. Een gelakte parketvloer kan niet met wax onderhouden worden; dit kan niet alleen voor lelijke vlekken zorgen, maar ook voor gevaarlijk gladde plekken. Een houten vloer die is afgewerkt met hardwax olie kunt u ook niet zomaar lakken; de restjes olie en hardwax die in het hout achterblijven, voorkomen namelijk dat de lak zich goed kan hechten. Zoals u merkt moet u dus goed opletten welke producten u aanschaft.
 
Wanneer u vragen heeft over onze producten, dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kan Kwaliteitparket.nl u van een goed advies voorzien.
 

Onderhoud parket merken

Kwaliteitparket.nl biedt voor elke afwerking de juiste onderhoudsproducten. Wij raden u wel af om verschillende merken door elkaar te gebruiken; de onderhoudsproducten van elk merk zijn namelijk optimaal op elkaar afgestemd. Zou u een polish aanschaffen van een ander merk dan de lak die u voorheen heeft gebruikt, dan kan het zijn dat de polishlaag niet goed hecht. Neem daarom het zekere voor het onzekere en gebruik voor al uw vloeronderhoud hetzelfde merk. 
 
Kwaliteitparket.nl biedt uitsluitend de beste merken voor het onderhouden van uw parketvloer, zodat u altijd verzekerd bent van een optimaal resultaat. We hebben onze onderhoudsproducten voor parket tevens op merk ingedeeld.
 

Prijzen 

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Kwaliteitparket.nl levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs. Maar u kunt ook geregeld profiteren van zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Houd deze dus goed in de gaten! Wilt u graag nog meer besparen op uw onderhoudsproducten, dan is het wellicht een idee om gebruik te maken van ons bundelvoordeel. Hierbij koopt u grotere hoeveelheden in tegen veel lagere prijzen. Goedkoper vindt u het nergens!