25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Home » mFlor
 

 

Kwaliteitparket Nederland is Officeel mFlor Dealer

 

mFLOR pvc vloeren

mFLOR is een toonaangevend en trendsettend merk op het gebied van vinylstroken en –tegels (ook bekend als PVC vloeren). Onder het merk vallen de collecties mFLOR, mFLORLOCK en mFLORNAVY. De toevoeging van PU BLUE achter de merknaam heeft betrekking op het ultra lage gehalte aan vluchtige organische stoffen. Hiermee behoort mFLOR tot de top van Europa binnen het vloerensegment. Met de innovatieve designvloeren uit de mFLOR collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan. mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.
 

Over mFLOR

mFLOR is een absoluut topmerk binnen de PVC vloeren. Zij ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige, innovatieve design vloeren die eruit zien én voelen als echte houten of stenen vloeren, maar zonder de nadelen van deze materialen. Om te waarborgen dat onze producten kwalitatief hoogwaardig blijven, worden onze producten regelmatig getest en beschikken ze over diverse belangrijke certificaten. Bovendien maken wij alleen gebruik van de zuiverste materialen, geavanceerde films en druk- en productietechnieken die de een natuurlijke uitstraling geven.
 

mFLOR Studio

Niets kan het zicht van een vloer in een woon- en werkomgeving overtreffen. De mFLOR Studio is een uitstekend hulpmiddel en geeft u een realistische impressie van iedere mFLOR vloer. Kies een foto en selecteer een vloer. Pas indien gewenst legrichting, legpatroon en kleur van de wanden aan. Ontdek het zelf! Klik hier op de link.
 
 
 
  

 

 

artikel 1 tot 94 (van de 94 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 94 (van de 94 artikelen) Resultaat:  1