25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Lijmen

 

 

Diverse lijmen voor vloeren en plinten

Bij Kwaliteitparket.nl bent u aan het juiste adres voor houtlijmen, parket lijmen, lijmen voor houten vloeren en lijm voor PVC vloeren, maar ook als u op zoek bent naar kit voor plinten en diverse afwerkingen. We hebben een ruim assortiment aan houtlijmen voor diverse houtsoorten, PU parketlijmen, epoxy parketlijmen, dispersie parketlijmen, polymeer parketlijmen, PVC vloer lijmen, voegenkit, montagekit voor plinten, constructiekit, Bona Gap master afwerkkitten, Colorsealant afwerkkitten, en nog veel meer. Ook kunt u bij ons diverse gereedschappen, lijmkammen, lijm verwijderaars en schoonmaakdoekjes bestellen. Kortom: alles wat u maar nodig zou kunnen hebben!
 

Prijzen van lijmen en kitten

Lijmen en kitten zijn verkrijgbaar in diverse merken, afmetingen en prijzen. De prijzen van onze lijmen en kitten zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Kwaliteitparket.nl streeft ernaar voor u een zo laag mogelijke prijs te hanteren. Voor grote bestellingen houtlijm (150 kg en meer) adviseren wij u even contact op te nemen. Wij kunnen dan bekijken of u in aanmerking komt voor een eventuele korting.
 

Levering lijmen en kitten 

Onze parketlijmen worden veilig verzonden via onze koeriersdienst voor 5.95 euro per bestelling. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis verzonden binnen Nederland. Voor de overige landen in de Benelux gelden dezelfde tarieven.
 

Ophalen / voorraad lijmen en kitten

Als u lijmen en kitten wenst op te halen, dan kunnen wij u hiervoor een ophaalkorting geven, neem contact op voor meer informatie. Bij het ophalen van de lijmen en kitten dienen bestellingen 1 tot 3 dagen van tevoren te worden afgeroepen, voor het geval de producten niet op voorraad zijn.
 

Behandelen van de ondergrond

Wij willen u er op wijzen dat alle ruwe, niet-stevige en stoffige ondergronden voorbehandeld dienen te worden om tot het gewenste resultaat te komen. Hiervoor leveren wij uiteraard ook diverse Ondergrond behandelingsproducten, waaronder voorstrijkmiddelen en egaliseermiddelen. 
 

Advies

We hebben al onze lijmen, kitten en voorbehandelingsproducten voorzien van een uitgebreide omschrijving. Ook hebben we voor de meeste van de merken die we verkopen speciale lijmwijzers, zodat u gemakkelijk het juiste product voor uw toepassing kunt vinden. Wanneer u twijfelt of wanneer u vragen heeft over onze producten, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van een gedegen advies voorzien.