25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

Kerakoll/ SLC

U bevindt zich nu op de merken pagina van ‘Kerakoll/ SLC’. Duurzaam bouwen wordt steeds populairder en zal in de toekomst naar alle verscheidenheid ook volledig worden voorgeschreven in bouwbestekken en door opdrachtgevers. Van kleine particuliere verbouwingen tot grote commerciële bouwprojecten, iedereen wil tenslotte in een gezond leefklimaat wonen. Kerakoll is in eigen land marktleider op het gebied van eco-vriendelijke bouwproducten. In andere landen zoals Duitsland, Spanje en Zwitserland staat Kerak oll hoog aangeschreven en is het een zeer gerespecteerd merk. Kerakoll produceert eco-vriendelijke bouwproducten met respect voor het milieu en het welzijn van de mens. 
 

U kunt bij ons terecht voor de volgende Kerakoll/ SLC producten

 

Voor meer Kerakoll/ SLC informatie

 

Kerakoll/ SLC prijs en leveringskosten

De prijzen van de Kerakoll/ SLC producten op onze website zijn incl. BTW. De leveringskosten van Kerakoll/ SLC zijn 5.95 euro. Voor online bestellingen van oliën, lakken en onderhouds artikelen boven de 20 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 

Kerakoll/ SLC ophalen en levertijd

Producten veelal uit voorraad leverbaar. Maximaal 1 tot 2 dagen voor ophalen of 1 tot 3 werkdagen voor levering. Spoedleveringen op aanvraag.
artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen) Resultaat:  1