8.7
Wij scoren een:
Contact
 
0320 - 280 665
 
 
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Alle Categorieen

 
Toegevoegd aan uw winkelwagentje
Toegevoegd aan uw winkelwagentje
Inhoud winkelwagentje
Afrekenen
naar overzicht winkelwagentje

Kwaliteitparket parketvloeren voor projecten

Wij leggen niet alleen vloeren in particuliere woningen, appartementen, villa’s en landhuizen, maar ook in musea, kantoren, concertgebouwen, schouwburgen, winkels en showrooms. Zonder uitzondering vloeren waarop veel gelopen wordt. Maar ook vaak moet de vloer zorgen voor een eigen uitstraling en opgenomen worden in het ontwerp van de architect. Door onze grote ervaring in maatwerkoplossingen, onze eigen flexibele legcapaciteit en de bewezen kwaliteit, kiest ook de professionele gebruiker voor Kwaliteitparket als een betrouwbare partner om elk risico tevermijden.

Kwaliteitparket kan een professionele bijdrage leveren aan het ontwerp. Wij hebben veel ervaring in het samenwerken met architecten. Maar aan de andere kant staan we op net zo’n goede voet met aannemers. Wij kunnen technische adviezen geven over de uitvoering en zorgen uiteraard dat de vloer uiteindelijk perfect gelegd wordt. Wij zijn u van dienst bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Door jarenlang ondernemersmentaliteit en onze ervaring met parketvloeren in grote en kleine projecten is Kwaliteitparket de ideale partner om elk vloeren probleem op te lossen. Bent u geïnteresseerd in een houten vloer in uw winkel, toonzaal, kantoor, bedrijfshal, kantine, theater, sporthal of museum, neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina: