25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Gereedschap

 

 

Diverse soorten gereedschap

Het juiste gereedschap is het halve werk. Voor het bestellen van uw gereedschap bent u bij Kwaliteitparket.nl aan het juiste adres! 
 

Assortiment gereedschap

Wij leveren allerlei soorten gereedschap, waaronder leggereedschap, gereedschap voor het lakken van uw vloer, gereedschap voor het oliën van uw vloer en gereedschap voor lijm- en kitwerkzaamheden, alsmede diverse tackers en vloerpads. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment! 
 

Tips

Voor u aan de slag gaat met een klus is het raadzaam om in gedachten even alle uit te voeren werkzaamheden na te gaan om te controleren of u nog gereedschap nodig heeft. Op die manier voorkomt u dat u uw klus halverwege moet stopzetten omdat u iets essentieels mist! Daarnaast is het belangrijk om uw gereedschappen goed te onderhouden en ze voor gebruik te controleren op defecten. Zijn messen nog goed scherp? Is de isolatie van het snoer van uw boormachine nog intact? Heeft u nog een goede grip op uw lijmpistool? Heeft u de benodigde beschermingsmiddelen (lasbrillen, handschoenen, enzovoort) in huis? Zorg dat al uw gereedschap goed geslepen, gesmeerd en vastgedraaid is. Zo voorkomt u frustraties en ongelukken! 
 

Goedkoop gereedschap

Kwaliteitparket.nl hanteert standaard de laagste prijzen van de Benelux. Bovendien kunt u geregeld profiteren van zeer aantrekkelijke aanbiedingen, met kortingen die flink kunnen oplopen. Daarmee kunt u tientallen euro’s besparen op de aanschaf van uw gereedschap! 
 

Verzendkosten gereedschap

Al het gereedschap wordt veilig verzonden via onze koeriersdienst voor een bedrag van 5.95 euro per bestelling. Voor bestellingen van 20 euro of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht.