25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

 Kwaliteitparket.nl | Garantie op parket/houten vloeren10 jaar garantie op parket/houten vloer


Op basis van de fabrieks voorwaarden ontvangt u 10 jaar garantie op uw houten vloer van Kwaliteitparket. Garantie wordt verleend op verborgen gebreken binnen genoemde garantietermijn en mits de leg- en verwerkingsvoorschriften in acht zijn genomen.

Garantievoorwaarden massief houten vloeren en lamelparket

Op basis van onderstaande voorwaarden ontvangt u 10 jaar garantie op uw houten vloer van Kwaliteitparket.

- Garantie wordt verleend op verborgen gebreken binnen genoemde garantietermijn;
- De garantie wordt verleend bij normaal gebruik van de houten vloer in woningen en bij projecten zoals kantoren, hotelkamers en boetieks.
  Vochtige en natte ruimtes zijn uitgesloten 
van garantieverstrekking;
- De garantie is een aanvulling en geen uitsluiting van de aan de consument wettelijke toekomende rechten.

Bepalingen

- U ontvangt 10 jaar fabrieksgarantie op de meeste parket/houten vloeren, welke zijn vermeld op onze website.
- Garantie op de houten vloerdelen(bij bijv. zelfplaatsing) wordt verstrekt indien de klacht schriftelijk en inclusief de originele factuur binnen 30 dagen na vaststelling aan Kwaliteitparket is gemeld.
- In geval van toekenning van de garantie zullen defecte houten vloerdelen worden vervangen. Mocht de betreffende houten vloer niet meer leverbaar zijn, dan zal er voor een gelijkwaardig alternatief worden gezorgd.
- De verstrekte garantie heeft uitsluitend betrekking op de geleverde houten vloerdelen en dus niet op het arbeidsloon, bijkomende materialen en andere vervolgschade.
- De garantietermijn blijft ongewijzigd in geval van erkenning en het verhelpen van de klacht.
- Bij een geschil voortvloeiend uit de garantie met betrekking tot de houten vloeren van de Kwaliteitparket kan elk van de partijen een beroep doen op een onafhankelijke deskundige, welke een bindend advies zal uitbrengen. Bij toepassing van deze clausule dienen de kosten vooraf schriftelijk tussen de partijen te worden overeengekomen.

Uitsluitingen

- Indien de houten vloer niet is gelegd volgens de leginstructies en/of standaard normeringen.
- De gebreken reeds zichtbaar waren voor het monteren van de houten vloer.
- Defecten en/of gebreken die zijn ontstaan door vocht- en/of waterschade dan wel andere oorzaken als gevolg van overmacht. (neem u een luchtbevochtiger/ontvochtiger om het vochtgehalte op peil te houden)
- Defecten en/of gebreken die zijn ontstaan door verkeerd gebruik of onzorgvuldig handelen en bij gebruik voor een ander doel dan waarvoor de houten vloer bestemd is, alsmede het negeren van onderhoudsinstructies of waarschuwingen.
- Optische gebreken ontstaan door het vervormen van de houten vloerdelen door veranderende klimaatomstandigheden, in geval van kleurverschillen door invloed van zonlicht 
en de gevolgen van normale veroudering- en/of slijtageverschijnselen van de afwerklaag.
- Vlekken of mechanische schade van het oppervlak van de houten vloer (deuken, krassen 
etc.) door onzorgvuldige behandeling tijdens vervoer, gedurende opslag en in geval van schade als gevolg van naaldhakken, stenen, zand, huisdieren etc.
- Bij massief houten vloerdelen kunnen kieren ontstaan van 5mm of meer als gevolg van lage luchtvochtigheid.
- Tevens verplichten wij u een luchtbevochtiger te plaatsen bij traditionele tapis/bourgogne vloeren om de luchtvochtigeheid op peil te houden.

Er kan geen 10 jaar garantie gegeven worden op restpartijen, sommige aanbiedingen en eventuele maatwerkproducten, hiervoor gelden anderen voorwaarden.

Als u het niet zeker weet, neem dan contact op met ons via telefoon (+31)320 - 280 665 of per mail info@kwaliteitparket.nl.

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Terug naar Service en Garantie