25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

 

Floorservice 

 

U bevindt zich nu op de merken pagina van ‘Floorservice’ . Floorservice heeft kwalitatief hoogwaardige producten voor behandeling, afwerking, onderhoud en reiniging en vormt dan ook de basis van het assortiment. De Floorservice heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door bijvoorbeeld de Floorservice hardwasolien, die bieden elke houten vloer een blijvende natuurlijke uitstraling en dankzij de zeer eenvoudig onderhoudssysteem dat is ontwikkeld is de vloer gemakkelijk in maximale conditie te houden Floorservice is gespecialiseerd in Hardwasolie voor handmatige, professionele en industriële verwerking en de daarbij behorende reinigings- en onderhoudsproducten. Floorservice producten kenmerken zich door hun prima prijs/kwaliteitsverhouding, veiligheid, milieuverantwoordelijkheid en levensduur.
 

U kunt bij ons terecht voor de volgende Floorservice producten

 

Voor meer Floorservice informatie

Floorservice prijs en leveringskosten

De prijzen van de Floorservice producten op onze website zijn incl. BTW. De leveringskosten van Floorservice zijn 5.95 euro. Voor online bestellingen van oliën, lakken en onderhouds artikelen boven de 20 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 

Floorservice ophalen / levertijd

Producten zijn veelal uit voorraad leverbaar. Maximaal 1 tot 2 dagen voor ophalen. 1 tot 3 werkdagen voor levering. Spoedleveringen op aanvraag.
artikel 1 tot 94 (van de 94 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 94 (van de 94 artikelen) Resultaat:  1