25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

 

Blue Dolphin
 

U bevindt zich nu op de merken pagina van ‘Blue Dolphin’. Kwaliteitparket heeft voor u een zeer breed assortiment Blue Dolphin producten op een rijtje gezet. Blue Dolphin producten zijn verkrijgbaar voor diverse parketsystemen en woon-en werksituaties met ieder haar eigen voorwaarden en voordelen. Het is daarom belangrijk dat u de juiste producten toepast. Van klassiek tot modern, wij hebben alle kleuren in huis om uw vloer, terras of meubel precies de kleur te geven die bij u past en die ervoor zorgen dat de duurzaamheid, belevingswaarde en het gebruiksgemak van harde natuurlijke oppervlakten in en om huis wordt vergroot.
 
Blue Dolphin is de specialist als het gaat om duurzame bescherming van uw houten vloer, terras of meubels. Blue Dolphin heeft meer dan 20 jaar ervaring en die zetten wij graag voor u in. Behalve voor beschermlagen kunt u bij ons ook terecht voor het kleuren, onderhouden en verlijming van uw hout. Blue Dolphin maakt eerlijke, duurzame kwaliteitsproducten met respect voor het milieu en de veiligheid van de consument en professional. Met Blue Dolphin kiest u dus voor kwaliteit, duurzaamheid en de zekerheid van producten zonder schadelijke stoffen. We zullen de verwerker en eindgebruiker op heldere wijze informeren over de sterke en zwakke kanten van onze Blue Dolphin producten alsmede hen begeleiden in het maken van de juiste keuze. Heeft u behoefte aan advies op maat? Kwaliteitparket helpt u graag verder!
 

U kunt bij ons terecht voor de volgende Blue Dolphin producten;

 

Blue Dolphin Prijs en Leveringskosten

De prijzen van de Blue Dolphin producten op onze website zijn incl. BTW. De leveringskosten van Blue Dolphin zijn 5.95 euro. Voor online bestellingen van oliën, lakken en onderhouds artikelen boven de 20 euro, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 

Blue Dolphin Ophalen / Levertijd

Vele Blue Dolphin zijn uit voorraad leverbaar. Maximaal 1 tot 2 dagen voor ophalen. 1 tot 3 werkdagen voor levering. Spoedleveringen op aanvraag.

 

artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen) Resultaat:  1 
artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen) Resultaat:  1