25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

Betalen bij Kwaliteitparket.nl

 

Kwaliteitparket.nl betalingen binnen de beveiligde betaalomgeving van Sisow.

 

 • Welke betaalmogelijkheden heeft Kwaliteitparket.nl?
  U kunt betalen middels iDEAL, Paypal, Klarna, vooruit betalen per bank op afstand en u kunt betalen met PIN of contant bij onze service locatie. Rembours zendingen zijn ook mogelijk in vrijwel alle gevallen. Neem contact op met de klantenservice: Lees verder, bel naar +31(320) 280 665 of mail naar
  info@kwaliteitparket.nl.

 • Wordt de bestelling bij iedere betaalmogelijkheid even snel geleverd?
  Bij alle betaalmogelijkheden wordt er binnen maximaal 72 uur geleverd mits dit anders is aangegeven, houdt u bij betaling middels overboeking rekening mee dat de verzending één tot twee werkdagen langer duurt.   

 • Is betalen met iDEAL nu echt zo makkelijk?
  Jazeker! Met iDEAL rekent u veilig en makkelijk af binnen uw vertrouwde internet betaalomgeving bij:

  - ABN Amro
  - ASN bank
  - Friesland bank
  - ING bank
  - Rabobank
  -
  Regiobank
  - SNS bank
  - Triodos bank
  - Van Lanschot

  Wij werken met het betalingssysteem van Sisow.
  Voor meer informatie over ons betalingssyseem kunt u de website
  www.sisow.nl raadplegen.

 • Hoe kan ik het bedrag overmaken?
  U kiest in het bestelproces voor "Vooruit betalen per bank" en klikt vervolgens op doorgaan.
  U ziet dan in het scherm alle betaal informatie , deze ontvangt u na bevestigen ook in de email. Let er op dat u bij het overschrijven van bedragen gebruik maakt van deze gegevens zodat wij deze kunnen koppelen met uw bestelling!   

 • Hoe werkt het betalen onder rembours? 
  Bij Kwaliteitparket.nl kunt u er altijd voor kiezen de producten achteraf te betalen. U betaalt het totale bedrag aan de postbode. Let op dat er voor deze wijze van levering voor kleine handzame pakketten 9,95 euro aan verzendkosten in rekening wordt gebracht, vanaf € 200,- euro is deze manier van verzending gratis., Bij grootte bestellingen zoals ondervloeren, parketlijmen en plinten wordt er 9.95 euro per bestelling aangehouden vanwege het gewicht, volume en de remboursregeling. Wanneer u niet in staat bent het pakket in ontvangst te nemen biedt de TNT post het pakket voor een tweede maal aan. Bent u dan niet thuis, dan kunt u het gedurende drie maanden ophalen bij het aangegeven afhaaladres. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.

 • Is betaling per PIN altijd mogelijk?
  U kunt alleen met PIN betalen wanneer u de bestelling komt ophalen bij ons afhaalpunt in Lelystad. In de winkelwagen kunt u dit aangegeven, zodra de bestelling voor u klaar ligt ontvangt u een bevestiging, bij ontvangst van het product betaalt u eenvoudig met uw PIN-pas.

 • Veiligheid van uw betaling
  Onze leveranciers van betaalsoftware zoals Sisow, Paypal, Klarna en overige maken gebruik van overeenstemming met de PCI.

Terug naar betalen en verzenden