25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

 

Kwaliteitparket.nl | Bedrijfsinformatie

 

 • Wie is Kwaliteitparket.nl?

  Kwaliteitparket is een (dochter)onderneming van het familiebedrijf Woodpoint Nederland en is vanaf 2001 actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket.nl richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 2.500 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet en verkopen nog eens 25.000 verschillende producten op aanvraag en via onze uitgebeide showroom. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Woodpoint Nederland leverd aan groothandels, winkels en bedrijven in geheel Benelux.

   
  Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan de eindgebruiker. Hiernaast bezuinigen wij op personeel, boekhoud en marketingkosten door deze werkzaamheden als gezin te bewerkstelligen. Wij werken dus met het gehele gezin voor u!. 

  Vanwege de nauwe samenwerking met buitenlandse fabrikanten en groothandels kunnen wij een goede, maar vooral, een constante kwaliteit vloerhout (parket), parketlijmen, ondervloeren, plinten, bewerkingen, afwerkingen en onderhoudsmiddelen te bieden. Wij kunnen u vele soorten vloerhout aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, een aantal van deze houtsoorten hebben wij op voorraad. Ook bieden wij u een groot scala voordelige restpartijen houten vloerdelen van hoge kwaliteit.

  Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven door heel Nederland. Kwaliteitparket.nl is een bedrijf dat garant staat voor het leveren van een hoge kwaliteit en service tegen gegarandeerd de scherpste prijzen. U mag dan ook een hoop van ons verwachten.

  U kunt ons bezoeken in onze showroom welke gevestigd zit te Lelystad aan de Bolderweg 72 A (industrieterrein Noordersluis) op de eerste verdieping bij Van den Hazel Keukens Lelystad.


   

  Wat biedt Kwaliteitparket de klant?

  Kwaliteitparket.nl is de grootste online aanbieder van ParketvloerenPVC-vloerenLaminaatvloerenOndervloerenPlintenParketlijmenParketolieParketlakVloer onderhoudGereedschappen en overige toebehoren voor vloeren in Nederland. Kwaliteitparket.nl staat garant voor de beste kwaliteiten, de scherpste prijzen op internet! en een zeer snelle en correcte afhandeling van uw online order. Als u meer informatie wenst over het betalen en verzenden van producten, klik hier

  Naast het leveren van de beste kwaliteiten producten tegen de laagste prijzen staan wij garant voor de beste services en garantievoorwaarden. Hier leest u meer over onze Service en Garanties..


  Het Houten vloeren aanbod
  Het aanbod van de verschillende soorten hout is groots: zo kunt u bij ons kiezen uit AfzeliaAfrormosiaEikenEssenJatobaGrenenKempasMerbauSucupira(zwarte kabbes)Kambala/iroko, Mahonie, MapleWengé en nog vele andere houtsoorten. In het algemeen geldt dat de duurdere vloeren hardere houtsoorten zijn en zij dus beter bestand zijn tegen beschadigingen. Bovendien kunnen wij deze houtsoorten leveren in verschillende uitvoeringen allen verschillend in; samenstelling plank, dikte toplaag, breedte, bewerking en afwerking. Op aanvraag kunnen wij vrijwel alle mogelijke parketvloeren leveren. Niet alle vloeren staan ook op de website. Tevens ontvangt u van ons een garantie op uw houten van 10 jaar!, lees meer over deze garanties.


  Waarom kiest u voor Kwaliteitparket?  

  1. Kwaliteitparket staat bekend om haar uitstekende service! Zie hier onze reviews
  2. Kwaliteitparket rekent zeer lage prijzen door deels eigen productie en import. 
  3. Bij Kwaliteitparket kunt u houten vloeren en parketvloeren zien, horen en voelen in onze showroom. 
  4. Kwaliteitparket heeft uitbereide vakkennis over lamelparket en massieve vloerdelen, tapis en patroon parketvloeren. 
  5. Kwaliteitparket heeft een grote voorraad; circa 5.000 m2 vloerdelen, +/- 50.000 m2 ondervloeren, +30.000 m1 plinten en lijsten, gereedschappen, olie, lak en vloerverf, onderhoudsmiddelen en toebehoren.
  6. Kwaliteitparket staat garant voor een snel levering. 1-14 werkdagen (incl alle bewerkingen)  
  7. Kwaliteitparket werkt samen met schaverijen in geheel Europawaardoor wij altijd de mooisteproducten kunnen leveren. (ook de restpartijen)  
  8. Geweldige referenties, Vooruitstrevende samenwerking voor bedrijven
  9. Kwaliteitparket neemt graag het gehele proces van inmeten, plaatsen, bewerken en afwerken uit handen.
  10. Altijd passende aanbiedingen voor een passende vloer.

Meer informatie over Kwaliteitparket.nl

Zie onderzijde van website voor nog veel meer informatie. (footer)

Let op: Wij leveren parket en toebehoren in geheel de Europa.


Terug naar Over kwaliteitparket.nl