25.000 tevreden klanten 35 jaar ervaring Gratis verzending vanaf €20,-  30 dagen bedenktijd  Showroom

 

Nieuwsbrief

 
 
 
 
 
Schrijf je nu in en ontvang onze nieuwsbrief
E-mailadres:
 

 

Boenwas vaste was

 

Boenwas- vaste was voor parket

Boenwas is een effectief middel voor het onderhouden van houten vloeren en houten meubilair. Een behandeling met boenwas of vaste was laat uw vloer weer mooi glanzen en het zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd blijft tegen slijtage en vlekken. Door uw vloer aantal keer per jaar in de was te zetten, blijft het hout in topconditie en bent u verzekerd van een vloer met een lange levensduur. 
 

Merken Boenwas / Vaste Was

Kwaliteitparket.nl biedt een ruim assortiment aan boenwas en vaste was van de merken Aquamarijn, Lecol en Parketteur. Met deze merken bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product dat doet wat het belooft. 
 

Advies

Alle boenwassen en vaste wassen zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving. Wij adviseren om deze beschrijvingen aandachtig door te lezen, zodat u altijd precies weet wat u aanschaft. Mocht u toch nog vragen hebben over onze producten, of twijfelt u of een behandeling met boenwas of vaste was wel het gewenste resultaat oplevert, neemt u dan gerust contact met ons op. De klantenservice van Kwaliteitparket.nl is per e-mail te bereiken via info@kwaliteitparket.nl. U kan ons ook even bellen op telefoonnummer +31 (320) 280 665. Onze medewerkers helpen u graag!  
 

Voordelige Boenwas / Vaste Was

Zodra u eenmaal het meest geschikte product voor uw toepassing heeft gevonden, wilt u hier natuurlijk niet te veel voor betalen. Bij Kwaliteitparket.nl profiteert u altijd van de scherpste prijzen en van de zeer aantrekkelijke kortingen. Zo kunt u tientallen euro’s besparen op de aanschaf van uw boenwas of vaste was. Maar daar houdt het nog niet op; bij bestellingen van 20 euro of meer brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij Kwaliteitparket.nl bent u dus altijd voordelig uit!